AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kurtçuk görmek

Kahve falında elinde kurtçuk görmek

Kahve falında elinde kurtçuk görmek mallarının da hayırlı olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kurtçuk gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında eli kurtlanmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin kurtlandığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde kurt görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında elinde kurtçuk görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu balık görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında idrarla kurt dökmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu siyah üzüm görmek hızlanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir