AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin içinde böcek görmek

Kahve falında elinin içinde böcek görmek

Kahve falında elinin içinde böcek görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, destek göreceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında elinin içinde böcek gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında elinin içinde böcek görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde böcek görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının içinde böcek görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde böcek görmek çok daha büyük işlere gireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içinden böcek çıktığını görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde böcek görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir