AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde böcek görmek

Kahve falında denizin içinde böcek görmek

Kahve falında denizin içinde böcek görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde böcek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında denizin içinde böcek görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur içinde böcek görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Kahve falında unun içinde böcek görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde böcek görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı içinde böcek görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında derinin içinde böcek görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir