AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini hissetmemek

Kahve falında elini hissetmemek

Kahve falında elini hissetmemek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini hissetmemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında elini hissetmemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında hisse almak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hisse senedi görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında hisse satmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını hissetmemek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kolunu hissetmemek başarı üstüne başarı kazanacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında depremi hissettiğini görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir