AnaSayfa / Genel / Kahve falında hisse senedi görmek

Kahve falında hisse senedi görmek

Kahve falında hisse senedi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, geçim derdinin kalmayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hisse senedi gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında hisse senedi görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu hissetmemek tartışmaların kavgaya döneceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hisse satmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarını hissetmemek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, koyu muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hisse almak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında elini hissetmemek hem ün sahibi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında depremi hissettiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı hissetmemek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, bol dua edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir