AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremi hissettiğini görmek

Kahve falında depremi hissettiğini görmek

Kahve falında depremi hissettiğini görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremi hissettiğini gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremi hissettiğini görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında hisse almak kısmetin açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını hissetmemek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı hissetmemek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elini hissetmemek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hisse satmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu hissetmemek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir