Kahve falında kolunu hissetmemek

Kahve falında kolunu hissetmemek şansının kendisinden yana olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun şans olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunu hissetmemek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında kolunu hissetmemek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hisse senedi görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini hissetmemek malının ve kazancının tam olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında depremi hissettiğini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hisse satmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında hisse almak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı hissetmemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir