AnaSayfa / Genel / Kahve falında camla birini kesmek

Kahve falında camla birini kesmek

Kahve falında camla birini kesmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camla birini kesmek gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında eli cam kesmek işinin yoluna gireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında camla birini kesmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini camla kesmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında camla elini kesmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla cam kesmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet eder.

Kahve falında ayağı cam kesmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardak kesmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında elini cam kesmek zengin bir hayat süreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir