Kahve falında camı kesmek

Kahve falında camı kesmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camı kesmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında camla elini kesmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında eli cam kesmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında elini camla kesmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı cam kesmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camı kesmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işarettir.

Kahve falında cam kesmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında elini cam kesmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla cam kesmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir