AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini arı soktuğunu görmek

Kahve falında elini arı soktuğunu görmek

Kahve falında elini arı soktuğunu görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, atılım yapacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında elini arı soktuğunu gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında eline arı soktuğunu görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini arı soktuğunu görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı oğulu yakalamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında arı sürüsü görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı tarafından sokulmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sinek arı görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında arı kovalamak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek hatalı yollara gireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir