AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı sürüsü görmek

Kahve falında arı sürüsü görmek

Kahve falında arı sürüsü görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işyerini kapatacağına, uzun yıllar yaşayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında arı sürüsü gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı sürüsü görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde arı görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, adını aklamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü arı görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı sürüsünden kaçmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında arıya basmak şifa edineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında arı görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında arı oğul görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir