AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek arı görmek

Kahve falında sinek arı görmek

Kahve falında sinek arı görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sinek arı gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında sinek arı görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine yorulur.

Kahve falında sinek ve arı görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve sinek görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sinek görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Kahve falında küçük sinekler görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinek yumurtası görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında sineği görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Kahve falında sinek sürüsü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir