AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline altın yüzük vermek

Kahve falında eline altın yüzük vermek

Kahve falında eline altın yüzük vermek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hasta ve üzgün olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işarettir.

Kahve falında eline altın yüzük vermek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında eline altın yüzük takmak aksine daha da zorlaştıracağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Kahve falında elinde altın yüzük görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde altın yüzük görmek şöhretli biri olunacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline altın yüzük vermek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinde altın yüzük görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde altın yüzük görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir