AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde altın yüzük görmek

Kahve falında başkasının elinde altın yüzük görmek

Kahve falında başkasının elinde altın yüzük görmek gözyaşının dineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde altın yüzük gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında eline altın yüzük takmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elinde altın yüzük görmek hastalıklardan kurtulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde altın yüzük görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eline altın yüzük vermek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde altın yüzük görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin elinde altın yüzük görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, dertlerin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir