AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin çocuğunu görmek

Kahve falında annenin çocuğunu görmek

Kahve falında annenin çocuğunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında annenin çocuğunu gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında annenin çocuğunu görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hüsrana uğratacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve çocuğunu görmek mutlu olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya alamet eder.

Kahve falında çocuğu annesine vermek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çoluk çocuğa karışacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir