Kahve falında elinden almak

Kahve falında elinden almak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinden almak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin elinden yemek yemek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinden su içmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün elinden birşey almak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden bebek düşürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Kahve falında elinden kan aldırmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın elinden para almak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin elinden yemek yemek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek elinden tutmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir