AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ev sahibi olunacağına, günahların da affolacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıtta yazı gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yazısız kağıt görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yazılı beyaz kağıt görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yazısız beyaz kağıt görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzeri yazılı beyaz kağıt görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir