AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek

Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek

Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında yazı yazılmış kağıt gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında ayet yazılı kağıt görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıta yazı yazmak kötü sözler duylacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazılı kağıt görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt ve yazı görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıda yazı yazmak çok günah işleyeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kuran yazılı kağıt almak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt üzerinde yazılar görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir