AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek

Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek

Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kötü noktalara geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt üzerinde yazı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında yazılı beyaz kağıt görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Kahve falında yazılmış kağıt görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak aile hayatının sorunsuz olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzeri yazılı beyaz kağıt görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt üzerinde yazılar görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yazılı kağıt görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir