AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde odun görmek

Kahve falında elinde odun görmek

Kahve falında elinde odun görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yanlışlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, evlerine dünürcü geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hakkını alacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde odun gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında elinde odun görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun parçası yemek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında çok odun görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun kıran görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun soba görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hızarla odun kesmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük odun görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Kahve falında kuru odun görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir