AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar hastası olmak

Kahve falında mantar hastası olmak

Kahve falında mantar hastası olmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, tartışmaların son bulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar hastası olmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mantar hastası olmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor mantar görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında zehirli mantar yemek hayır işleri ile uğraşılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında orman mantarı görmek bahtın açılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantar yemek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mantar görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mantar toplamak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar yemeği pişirmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir