AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yaşama hevesinden olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde kurt gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında yemek içinde kurtçuk görmek yolunun açık olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı içinde kurt görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde kurtçuk görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt içinde kurt görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında elma içinde kurt görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir