AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliğini eline almak

Kahve falında insan pisliğini eline almak

Kahve falında insan pisliğini eline almak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini eline almak gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında insan pisliğini eline almak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde insan pisliği görmek ters giden işlerin normale döneceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği yapmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan pisliği temizlemek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan pisliğ görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında insan pisliğe basmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir