AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annenin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annenin bebeği olduğunu görmek daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında annemin bebeği olduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında anne rahminde bebek görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, şerefe ve izzete rivayet eder.

Kahve falında annemin erkek bebeği olduğunu görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin erkek bebek doğurduğunu görmek alım gücünde yükselme olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında annesiz bebek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir