AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annemin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annemin bebeği olduğunu görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında annemin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek hayallerinin peşinden gideceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek ticarette öne geçeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin bebeğinin olduğunu görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesiz bebek emzirmek hak yiyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin erkek bebeği olduğunu görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir