AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal kaşık satın almak

Kahve falında çatal kaşık satın almak

Kahve falında çatal kaşık satın almak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık satın almak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında kaşık çatal satın almak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, adının fesada karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık satın almak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Kahve falında çatal kaşık yıkamak arzularınızın gerçekleşeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çatal kaşık hediye almak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Kahve falında kaşık çatal toplamak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık çatal bıçak görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık tutmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir