Kahve falında kaşık ve çatal görmek

Kahve falında kaşık ve çatal görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, memur ise terfi edeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kazancının da artacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık ve çatal gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kaşık çatal bulmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık almak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, yarasını saracağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal toplamak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında birine çatal kaşık vermek işinde zarar edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top