AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çanta taşımak

Kahve falında siyah çanta taşımak

Kahve falında siyah çanta taşımak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah çanta taşımak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında siyah çanta taşımak iş yaşantısında hırslanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında çanta taşımak güç ve kudret sahibi olacağına, kötü karakterli bir kadına delalet eder.

Kahve falında ağır çanta taşımak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kadın çantası taşımak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para çantası taşımak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde çanta taşımak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta çanta taşımak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında okul çantası taşımak iftiraya maruz kalınacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir