AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta taşımak

Kahve falında çanta taşımak

Kahve falında çanta taşımak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak bir sebeple başka yollar aranacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında para çantası taşımak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde çanta taşımak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın çantası taşımak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşımak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Kahve falında çanta taşımak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına inanılır.

Kahve falında okul çantası taşımak iş projelerinin gerçek olacağına, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta taşımak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir