AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çakmak görmek

Kahve falında elinde çakmak görmek

Kahve falında elinde çakmak görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında elinde çakmak gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Kahve falında elinde çakmak görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çakmak taşı görmek para kazanmaya başlayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Kahve falında tahta çakmak görmek çok büyük bir rahata ereceğine, çıkış yolları bulacağına delalet eder.

Kahve falında çakmak düşürmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında at nalı çakmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın çakmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak gazı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında çakmak söndürmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir