AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak gazı görmek

Kahve falında çakmak gazı görmek

Kahve falında çakmak gazı görmek ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında çakmak gazı gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında çakmak gazı doldurmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak gazı görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmağa gaz doldurmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gaz görmek sabit geliri olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette gaz çıkarmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında kokulu gaz çıkarmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gaz lambası görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine alamet eder.

Kahve falında gaz kaçağı görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, işini büyüteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir