AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli balık görmek

Kahve falında elektrikli balık görmek

Kahve falında elektrikli balık görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bol nimete kavuşulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrikli balık gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında elektrikli balık görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik balığı görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini elektrik çarparken görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik kablosu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik arızası görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli süpürge almak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik açmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir