AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik arızası görmek

Kahve falında elektrik arızası görmek

Kahve falında elektrik arızası görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ev sahibi olunacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik arızası gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Kahve falında elektrik arızası görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıza görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında arabanın arıza yaptığını görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arızalı araba kullanmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arızalı uçak görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında arızalı kamyon görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulur.

Kahve falında arabanın arızalandığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arızalı araba görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir