AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kaçağı görmek

Kahve falında elektrik kaçağı görmek

Kahve falında elektrik kaçağı görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik kaçağı gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Kahve falında kaçak elektrik kullanmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulur.

Kahve falında elektrik kaçağı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçak sigara görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz kaçağı görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaçak birini görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçakçılık yapmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir