AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik çarpması görmek

Kahve falında elektrik çarpması görmek

Kahve falında elektrik çarpması görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zevki sefa içinde olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpması gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında elektrik çarpmasından ölmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yanlış işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında elektrik çarpması ölmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik çarpması görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik çarpması sonucu ölmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik çarpmasından kurtulmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cin çarpmasından kurtulmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet eder.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir