AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında birine elektrik çarptığını görmek hata yapılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarparak ölmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini elektrik çarptığını görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini elektrik çarparken görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasını elektrik çarptığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpmış birini görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini elektrik çarptığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir