AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi yırtık görmek

Kahve falında elbiseyi yırtık görmek

Kahve falında elbiseyi yırtık görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir yandan cenaze olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında elbiseyi yırtık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında birinin yırtık elbise giydiğini görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbisesi yırtık görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Kahve falında yırtık elbise dikmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbisesinin yırtık olduğunu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında elbisesini yırtık görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbisenin yırtık olduğunu görmek malının ve parasının da artacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi yırtık görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir