AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek konferans ve seminerlere katılacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ismini herkese duyuracağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık elbiseli birini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisesi yırtık görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbisede yırtık görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek işlerinin günden güne azalacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yırtık elbise dikmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerinde yırtık elbise görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yırtık elbise görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında elbiseyi yırtık görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir