AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesinin yırtık olduğunu görmek

Kahve falında elbisesinin yırtık olduğunu görmek

Kahve falında elbisesinin yırtık olduğunu görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında elbisesinin yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlere şans tanımanız yapmaktan hoşlandığınız şeyler kanalıyla para kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yaşama hevesinden olacağına delalettir.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında elbisenin yırtık olduğunu görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerinde yırtık elbise görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık elbise dikmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski yırtık elbise görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında yırtık elbiseler görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında elbisesi yırtık görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir