AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında elbiseyi ters giymek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında elbise ters giymek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi gücünün de daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiselerini ters giymek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Kahve falında elbisenin tersini giymek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında ters elbise giymek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir