AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseye yama yapmak

Kahve falında elbiseye yama yapmak

Kahve falında elbiseye yama yapmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseye yama yapmak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında elbiseye yama yapmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında yamalı elbise giymek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yama yapmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Kahve falında yamalı çorap görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamalı seccade görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında yamalı etek giymek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yamalı yorgan görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamalı pantolon görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir