AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamalı elbise giymek

Kahve falında yamalı elbise giymek

Kahve falında yamalı elbise giymek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamalı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında yamalı elbise giymek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında elbiseye yama yapmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yamalı çorap giymek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yamalı etek giymek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yama görmek tüm isteklerine kavuşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamalı pantolon görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamalı seccade görmek mal mülk sahibi olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında yamalı çorap görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş yeri sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir