AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamalı seccade görmek

Kahve falında yamalı seccade görmek

Kahve falında yamalı seccade görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yamalı seccade gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Kahve falında yamalı seccade görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında elbiseye yama yapmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yamalı şalvar görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yama yapmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yama görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yamalı çorap giymek insanları kıracağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Kahve falında yamalı ceket görmek çaresiz durumlarda kalacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalettir.

Kahve falında yamalı etek giymek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir