AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi anlamda feraha ermeye, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitabının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında üniversitede kaybolmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında altınların kaybolduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında eve giderken kaybolmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, şansının kendisinden yana gideceğine delalettir.

Kahve falında kaybolduğu görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde birinin kaybolduğunu görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliğin kaybolduğunu görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir