AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesini çaldırmak

Kahve falında elbisesini çaldırmak

Kahve falında elbisesini çaldırmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında elbisesini çaldırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Kahve falında elbisesini çaldırmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında elbiselerini çaldırmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takım elbise çalmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında elbise çalmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında elbise çaldırmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan para çalmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulur.

Kahve falında çanta çaldığını görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının parasını çalmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir