AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının parasını çalmak

Kahve falında babasının parasını çalmak

Kahve falında babasının parasını çalmak artık hayatının bir düzene gireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının parasını çalmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında babasının parasını çalmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında babadan para çalmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para çaldığını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında parasını çaldırmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında cebinden para çaldırmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para çaldığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdandan para çaldığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir