AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde kaybolmak

Kahve falında depremde kaybolmak

Kahve falında depremde kaybolmak geçim derdi yaşamayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Kahve falında depremde kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında depremde kaybolmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet eder.

Kahve falında depremle sarsılmak büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük deprem görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın deprem görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem çantası hazırlamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında depremle sallanmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında evinde deprem görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir