AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise yanması görmek

Kahve falında elbise yanması görmek

Kahve falında elbise yanması görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise yanması gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Kahve falında yanmış elbise görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işarettir.

Kahve falında elbisenin yanması görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise yanması görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında toprağın yanmasını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yanına gitmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon yanması görmek borçların sonlandırılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir