AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın yanmasını görmek

Kahve falında toprağın yanmasını görmek

Kahve falında toprağın yanmasını görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yolculuğa çıkmaya, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın yanmasını gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında toprağın yanmasını görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış para görmek sermayesini riske etmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış köpek görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yan yana yatmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yanması görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış yılan görmek hem işinde başarılı olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir