AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek

Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek

Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek kısa sürede başarısının artacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini yanıyor gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek zor durumda kalınacağına, isminden sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında evin yanması görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin yanmasını görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin yan yattığını görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini yanmış görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir